“Коло раю” – “На Василя”

“Коло раю” – “На Василя”

Різдвяні свята завжди несуть в собі особливий зміст – це історія про народження надії і світла навіть тоді, коли здається, що навколо панує темрява. І сьогодні як ніколи ми повинні пам`ятати, що навколо все ще є світло, яким ми можемо ділитися один з одним.
«Кожне Різдво – це ніби окремий шматок вічності. Якби окремий день, в якому збирається минуле, теперішнє і майбутнє. Різдво та коляда – це наш спосіб поєднувати часи, вийти в позачасся.
Так зберігається нитка передачі поколінь, існування традицій та культури.
Україна сьогодні збирає свою історію. Сьогодні ми – країна воїнів, і скільки би болю нам не завдали – для нас, які відповідають за сучасність, основне це зберегти наших дітей та зберегти нашу культуру. Якщо ми це зробимо – Україна вистоїть.» (с) Юрко Вовкогон
Сьогодні ми презентуємо вам перший трек із музичного дійства “Коло раю” – “На Василя” – автор Уляна Горбачевська (в основі композиції традиційні українські щедрівки).
Організатори – YMCA Lviv
Виробництво Ukr.Stream – Global Streaming Services
Постановка: Уляна Горбачевська
Режисер зйомки: Іван Василець
Оператор постановник: Влад Дергунов
Оператори: Андрій Зелений, Ярина Бутковська
Помічник режисера:Антон-Григорій Цьона
Звук: Марко Свіжінський, Андрій Воронов
Проекція: Володимир Стецькович, Володимир Фанта
Технічне забезпечення: M-rental

Ми дуже вдячні за підтримку в реалізації проекту, а також за підтримку розвитку української культури YMCA Europe, KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus а також KFUM og KFUK i Danmark при підтримці New Democracy Fund.