Не зупиняємось!

Не зупиняємось!

Так сталось, що останнім часом ми в основному розповідаємо про такі активності YMCA Lviv як майстер класи і творчі зустрічі.

Тим часом війна триває, і триває наша волонтерська робота.

Тож звітуємо!

Продовжуючи гуманітарну місію ми у співпраці зі Студентським Братством Львівщини надсилаємо гуманітарну допомогу військовим та цивільним. За  минулі 3 місяці ми разом відправили у фронтові та прифронтові зони 20 тон гуманітарної допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

В рамках військової місії YMCA Lviv ми:

– Долучились до закриття запитів фонду «Ти ніколи не будеш один» , засновником якого є наш юрист Богдан Зданевіч та допомогли зібрати  гроші на пікап та 2 дрони Mavic 3 для наших захисників, які виконують завдання на Бахмутському напрямок. Авто ще ремонтують, але все це найближчим часом вирушить до хлопців. Також Богдан відправив на схід генератор.

 

Незламна проект-менеджер Марія Кісіль передала дрон і пульт для нього для артилерії, а також інструменти для ремонту технікі для танкової роти.

Наша комунікаційниця Леся Станкевіч відправила старлінк для бійців на Схід.

 

 

 

 

 

 

Також разом ми передали на схід ще один генератор, та долучились до збору грошей на тактичну медицину і передали 57 тис. грн на закупівлю 100 турнікетів.  Ми дякуємо організації «Медоїди», що допомогли замовити і відправити їх куди треба!

Таким чином за цей час ми змогли закрити запити для допомоги наших військових приблизно на 600 тис. грн.

Не зупиняємось та продовжуємо працювати! Наші захисники тримають для нас фронт, а ми – будемо тримати тил.