Волонтерський звіт. Червень 2023

Волонтерський звіт. Червень 2023

Кожен день ми мріємо про перемогу. Щодня ми працюємо, щоб її наблизити і щоб зберегти якнайбільше життів наших захисників і захисниць. За останній місяць команда YMCA Lviv зібрала кілька сотень тисяч гривень, за які придбала багато корисних речей.

Завдяки невтомності наших Марії Кісіль, Олександри Сорокопуд, Богдана Зданевича, Лесі Станкевич та Василини Ткач розвідники 24 бригади отримали дві антени для дронів. У ЗСУ з’явилось ще два нових Мавіки.

Ремрота, котра під Авдіївкою ремонтує бойові машини, отримали РПСи та інструменти.

Ще ми забезпечили танкістів новими колесами для двох машин (включно з медичною).

На запорізькому напрямку наші захисники отримали: камери до КРАЗу, запчастини, балончики з фарбою, автомобільні фільтри, форму і павербанки.

На сумському – укомплектований рюкзак військового медика і гору медикаментів.

На бахмутському – енергетичні батончики і різні смаколики.

У цьому всьому нам з вами допомагали Студентське Братство, Благодійний фонд «Крила надії», ще один фонд, який не хоче, щоб його називали і десятки добрих людей.

І ще ми підписали в Сергія Жадана  три футболки для благодійного розіграшу.

!!! А зараз ми розігруємо два квитки на майбутній Ялтинський концерт гурту  “Антитіла”, які підписані особисто Тарасом Тополею.

Ці кошти підуть для того, щоб придбати турель дистанційного управління і спостереження (вартість 700 тис. грн.), яка дозволить нашим захисникам зберігати життя і залишатися в окопах. Задонатити можна до 30-го червня до 23:59. А 1 липня ми розіграємо квитки за допомогою сайту вибору рандомних чисел!

Зберігаємо спокій, віру в ЗСУ і донатимо на перемогу.

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/9oezZsKRHg

Номер картки банки 5375 4112 0660 1077