Лабораторія з Ярославом Федорчуком

Лабораторія з Ярославом Федорчуком

У Львові триває навчання в «Лабораторії Соціальних Проєктів», яку впроваджує YMCA Lviv за підтримки Львівської Обласної Державної Адміністрації, проєкту Youth Embrace Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку SIDA, а також YMCA м. Орхус (Данія). Після сесій із креації та реалізації проєктів розпочались тренінги із публічних виступів. Треніги проводить актор Театру ім. Леся Курбаса Ярослав Федорчук.

Лабораторія навчає молодих людей Львова та Львівської області генерувати власні ідеї проєктів, працювати з донорами, презентувати та реалізовувати власні проєкти.

Майже два десятки студентів вже пройшли навчання з формування команди, Design  thinking, креації та тестуванню ідей, праці з донорами, реалізації проєкту, ведення комунікаційних кампаній.

Завершує навчання в Лабораторії курс із публічного виступу від Ярослава Федорчука. Він навчить, як долати страхи публічного виступу та презентувати себе так, щоб запам’ятали. Впродовж занять із студентами  знімемо ролик, у якому вони зможуть розповісти про свої проєкти.

Чекайте на нашому сайті!


На ЛСП-2020 викладали:

Олександра Сорокопуд — виконавча директорка YMCA Lviv, викладачка, кандидатка політичних наук, громадська діячка. Працювала керівницею Львівського офісу УВКБ ООН, заступниця керівника західноукраїнської філії ГО Крим-SОS. Навчалася у Калгарі, Бангкоку, Стокгольмі, Римі, Вашингтоні. Проводила тренінги з менеджменту та лідерства в Казахстані, Грузії, Вірменії, ПАР та Канаді.

Юрко Вовкогон — 10 років працював прес-секретарем та координатором проектів МО «Дзиґа»: бієнале Тиждень Актуального Мистецтва, міжнародні фестивалі «Флюгери Львова», «Jazz Bez», «Форт.Місія», «Дні мистецтва перфоманс у Львові» та ін.

Ірина Вуйцик — міжнародна комунікаторка та файндрайзерка (YMCA-Lviv); Експертка з моніторингу і оцінки, Західний Хаб Програми U-LEAD, GIZ та керівниця навчального центру НАМ (Київ).

Ярослав Федорчук — актор театру і кіно, провідний актор Львівського академічного театру імені Леся Курбаса, засновник акторської студії «22», учасник гурту «Миклухо Маклай».


«Лабораторія Соціальних Проєктів» покликана сприяти формуванню на Львівщині середовища менеджерів нового покоління: креативних, ефективних, соціально відповідальних, здатних  розвиватися і відповідати на нові виклики. З кожним роком вона розвивається та допомагає реалізовувати молоді соціальні проєкти навіть після завершення навчання.

Організатори ЛСП-2020 : Громадська молодіжна організація «Християнська асоціація УМСА», департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації в межах конкурсних проектів Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/SSL.Lviv

Про лабораторію 2019 р: https://ymca-lviv.org/courses/leaderschool

Лабораторія Соціальних Проєктів дякує за підтримку Львівській Обласній Державній Адміністрації, проєкту Youth Embrace Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку SIDA та YMCA м. Орхус (Данія).