Знайомтеся, це Бусик!

Знайомтеся, це Бусик!

Разом з командою YMCA-Львів він допомагає  рятувати українців та захищати  Україну. Зазвичай він їздить у компанії нашої менеджерки Софії Буртак , яка щодня вирішує нові завдання та виклики, та Олега Коляси, який перебуває у лавах ЗСУ.

Наш Бусик родом з Данії. Він прийшов у команду YMCA-Львів в березні. Наш Бусик виконує надважливу роль – допомагає вирішувати щоденні виклики та проблеми: він перевозить переселенців, доставляє потрібні речі у військові частини, доправляє медичні вантажі до різних місць.  Бусик вже проїхав тисячі кілометрів по Україні!  Ми б могли розказати десятки історій про те, як Бусик завозив гуманітарну допомогу та речі, які зібрали волонтери, у Дніпро. Або ж, як він в середині травня повіз важливий медичний вантаж в окуповану Нову Каховку. А ще Бусик возив ліки та меддопомогу у Миколаїв, їздив на полігон, постійно возить габаритні вантажі на Нову Пошту. Бусик працює без вихідних.

Наш Бусик також любить тварин. Якось він перевозів переселенку, яка рятувалася від війни з двома собаками та п’ятьма котами, яких вона не змогла залишити, бо вони теж її родина.
Нещодавно Бусик вез команду волонтерів YMCA та команду Опера-міф для виступу В Данії.
Ще Бусик дружить з командою Ommio.volunteers. До речі, позавчора він якраз їздив до Кракова на зустріч з ними. А зараз Бусик допоміг повернутися додому мамі з двома дітьми. Молодша донька жінки народилася в еміграції три місяці тому і зараз вперше побачила Україну. Бусик привіз їх прямо додому, і це був шалено зворушливий момент: ми змогли побачити возз’єднання сім’ї з татом (вони не бачилися майже пів року).

Попереду у Бусика ще багато поїздок, важливих місій та цікавих історій!