Дивіться відео про Дерев’янка

Дивіться відео про Дерев’янка

Дерев’янко – це персонаж вуличних вистав, створений воїнами, щоб дарувати радість дорослим і дітям. Веселий і щирий Дерев’янко буде своїми вчинками показувати, що основна риса людини – робити добро. Навіть, якщо ця людина зроблена з дерева.

 

Над відео працювали: Остап Костюк, Роман Дзвонковський, Юліан Кухлевський.

Дерев’янка перезентували 14 січня 2018 року ветерани АТО та діти з прифронтових територій.

Він пересуватиметься за допомогою телескопічного автонавантажувача, імітацію ходьби виконуватимуть учасники проекту за допомогою спеціальних кріплень. Керувати велетенською маріонеткою мають 10 хлопців. Це будуть видовищні дійства з музичним супроводом, вигадливими костюмами та залученням глядачів.

Дерев’янка створили учасники бойових дій зі Львова: Назар Витрикуш, Юрко Бубес, Ростислав Покладок, Назар Дубик, Олесь Чавага, Михайло Засименко, Юрко Вовкогон.

Автор ідеї: Назар Витрикуш.

Більше про Дерев’янка

Організатори проекту: YMCA Lviv.

Дерев’янку допомагають: ГО «РА-Центр», Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, різдвяний проект «Мозаїка» Уляни Горбачевської, коваль Ігор Слободян, художник Денис Струк, DJ Garry Shumoff, та ще багато хороших людей і організацій.

Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.