Співочий курс для дітей з Уляною Горбачевською

Співочий курс для дітей з Уляною Горбачевською

Ми запускаємо співочий курс для дітей ВПО, дітей волонтерів та дітей військових під керівництвом Уляни Горбачевської – співачки, акторки, дослідниці автентичних українських пісень, ідейної натхненниці та режисерки проектів «Коло Раю» та Опера-Міф “Ukraine – Terra Incognita”.
До курсу увійдуть такі напрями сценічної діяльності, як спів, акторська майстерність та сценічний рух. Проводитимуть заняття професійні музиканти та актори, справжні фахівці та фанати своєї справи Уляна ГорбачевськаСофія Лешишак та Катерина Смірнова. Програма включає виконання традиційних українських піснянок та гаївок.
Перше заняття відбудеться 15 лютого. Наступні заняття проводитимуться щопонеділка та щосереди. Курс включає 16 занять і триватиме до середини квітня, наприкінці курсу діти під керівництвом педагогів підготують та проведуть Великодний виступ.
Курс передбачає участь дітей віком від 8 до 16 років. Заняття розраховані на дітей та не передбачають участі батьків у процесі. Кількість місць обмежена, група розрахована на 15 дітей. Тривалість одного заняття становитиме приблизно 2 години.
Записатись Ви зможете, заповнивши гугл-форми. Будь ласка, зверніть увагу, що під час реєстрації необхідно вказувати контактні дані батьків, а не дитини!
Початок майстер-класів о 17.00, м. Львів, вул. Технічна 1.
P.S. Майстер-класи вже оплачені YMCA Europe, тож участь дітей є безоплатною. Ми дуже вдячні нашим партнерам за підтримку у роботі над проектом та нові можливості для наших дітей!